+420 608 412 618 ulita@ulita.org
Tábor u moře – Chorvatsko

Tábor pro holky a kluky 9 – 26 let, co mají rádi teplo, pláže, moře, relax, diskotéky, tanec, plážové sporty, masáže, aerobic, netradiční hry a mnohé jiné. Již tradičně tábor v Chorvatsku u Poreče v krásném kempu Zelená Laguna – Bijela Uvala přímo u moře. Kemp je vybaven 4 bazény, sportovišti, obchůdky a bezva zmrzlinou a pizzou. Dále po loňské zkušenosti pláže nabízí nádherné zátoky, čiré moře, nafukovací skákadla v moři, či skákací věže oblíbené pro děti. Pláže jsou písčitooblázkové s pozvolným vstupem do vody. V případě zájmu je dále možnost nabídnout: výlet lodí po okolních ostrovech s koupáním a skákáním do moře, výlet za delfíny, výlet do velkého aquaparku či zábavného centra, výlet do Poreče, jízdy na kruzích za motorovým člunem, jízdu na vodním skůtru a mnohé jiné zábavné programy. Ubytování v krásném moderním klimatizovaným mobil-homu (2 ložnice, obývací pokoj, 2x WC, sprcha, kuchyňka, TV se satelitem). Tábor určen pro plavce!

Levnější cena je v při přihlášení a zaplacení zálohy do 28. 2. 2024. Záloha 3500 Kč! Doplatek musí být uhrazen do 30. 5. 2024.
(cena zahrnuje: dopravu, ubytování, bazény v kempu, stravu formou rozšířené polopenze, pití po celý den, materiál, vybavení na hry, program, vedoucí, táborové triko, odměny a režie. Cena nezahrnuje: výlety na přání, aquapark, pojištění do zahraničí)

Storno podmínky vychází z podmínek CK

Kdy:


Od:
28 června, 2024 12:00 am
Do:
07/07/2024 12:00

Kde: